Ezt ajánljuk!

Önkormányzati Vezetők figyelmébe

     Amint Ön is tisztában van vele, ismét elindult a Start munkaprogram, amelynek keretein belül lehetőség van gyümölcsösök telepítésére. Az elmúlt években több önkormányzat kereste meg vállalatunkat, hogy segítsünk nekik kialakítani a település szociális intézményeit ellátó gyümölcsös kerteket. Az eddig általunk tervezett vagy létrehozott ültetvények elsősorban a település saját szükségleteinek fedezését szolgálták, de több ízben adtunk ingyenes fajtaajánlatot is.


Az alábbiakban tudunk segítséget nyújtani telepítési szándék esetén:
1. 2018 őszére jó minőségű gyümölcsfa oltványokat kínálunk.
2. Segítünk a fajták kiválasztásában – új és régi fajták –, ezek porzásának és a gyümölcsök felhasználásának (aszalás, párlat, konzerv, friss fogyasztás) figyelembevételével összeállításában, az arányok meghatározásában
3. 2018 nyári szamóca ültetvények létesítése esetén a szaporítóanyag beszerzését, a fekete fólia és az öntözőcső lefektetését, a bakhát elkészítését tudjuk vállalni igény szerint. Az erőgépről és a vízkivételi helyről, az öntözés kiépítéséről a megrendelő gondoskodik.
Várjuk megkereséseiket a honlapunkon található elérhetőségek egyikén.
 

EZT TARTJUK FONTOSNAK

Törekszünk arra, hogy a piacon mind versenyképesebb fajtákkal legyünk jelen, ezért folyamatosan vásárolunk olasz, francia, német fajtaújdonságokat. Elsősorban csonthéjas fajokra, fajtákra specializálódtunk.

Empress szilva – A piacon elérhető legnagyobb méretű, jóízű szilva. Augusztus közepén elején érik. Friss fogyasztásra ajánljuk.

Topend Plus® - Kései érésű, nagy gyümölcsű, bőtermő kék szilva. Elsősorban friss fogyasztásra ajánljuk.

Goldrich kajszi - Óriási gyümölcsű, július elején érő kajszi. Friss fogyasztásra való.

 

2018 őszi  fajtasorunk:

/images/upload/Plant-Coop2018oszikeszlet.xls